We zijn 25 jaar!

We zijn 25 jaar!

Als jonge vrouw bereidde ik me voor op een studie milieukunde – en werd verliefd op een slagerszoon. Niet lang daarna was de Biologische Slagerij een feit. Eén van de eerste biologische slagerijen in Nederland, we waren echte pioniers. In onze zoektocht naar een andere manier van ondernemen moesten we veel zelf uitvinden.

Nu, 25 jaar later, ben ik meer bevlogen dan ooit. Het is mijn oprechte wens om alles te doen met het oog op duurzaamheid. Dat zie je terug in ons vlees, in de samenwerking met leveranciers, in hoe we in de winkel met elkaar omgaan. En natuurlijk in de relatie met klanten. Uw betrokkenheid, feedback en ideeën zijn onlosmakelijk verbonden met een kwart eeuw Biologische Slagerij. Daarom vier ik dit jubileum graag samen. Ik nodig u van harte uit voor een bijzondere film.

Filmavond in Filmtheater Hilversum
Donderdagavond 23 oktober draait in Filmtheater Hilversum de documentaire Dansen met gehoornde dames. Een inspirerende film over de boerderij waar onze Jerseys en Remeker kaas vandaan komen. We nodigen u graag uit voor deze avond.

Over de film ‘Dansen met gehoornde dames’
Boerenechtpaar Irene en Jan Dirk van de Voort nam een radicaal besluit: nooit meer antibiotica, vaccinaties of ontwormingsmiddelen. Met experimenteren, durf, doorzettingsvermogen en oude kennis over kruiden lukte het hen om de koeien op natuurlijke wijze gezond te krijgen en het ecologisch evenwicht van het weiland te herstellen. Dit jaar werd hun Remeker kaas uitgeroepen tot beste belegen kaas van Nederland. Dansen met Gehoornde dames is een film van Onno Gerritse.

Programma
De avond begint om 20.35 uur. Na de film vertelt een enthousiaste Herman-Jan Stroes van Stichting Dansen met gehoornde dames over de transitie naar een duurzame organisatie. Ook boer Jan Dirk van de Voort wordt verwacht. Hij maakt na afloop van de film graag een praatje met u. Marion staat stil bij 25 jaar biologisch ondernemen.

Komt u ook?
Onze klanten kunnen met korting naar de film: voor slechts twee spaarkaarten (normaal € 7,00). Inbegrepen is een lekkere proeverij van Remeker kaas en hapjes van Jerseyvlees – want wie jarig is trakteert. Zeg het ons in de winkel, dan zetten we u op de gastenlijst.Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.