Biologisch vlees

Bij de Biologische Slagerij houden we van puur eten. De basis van onze producten is mooi vlees – dat is altijd biologisch vlees. We bereiden het met zout, kruiden en andere biologische ingrediënten.

In de loop der jaren zijn er heel wat mooie producten bijgekomen. Sommige zijn regelrechte klassiekers. Bijvoorbeeld onze oerkarbonade of ons verstopt vlees, waar mooie artikelen over verschenen in NRC. Al onze worsten, vleeswaren en patés, hamburgers, ons gehakt en nog veel meer bereiden we in eigen keuken van eersteklas ingrediënten. En we blijven vernieuwen. Zo haalden we de afgelopen jaren nieuwe vleessoorten als Jerseyrund of Bonte Bentheimer naar onze winkel.

Kom zelf kijken wat er in de vitrine ligt. We hebben een zeer breed assortiment. Ligt er niet bij wat u zoekt? Vraag er gerust naar – dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Gratis uw vleesmes scherp

Laat uw vleesmes gratis vakkundig door ons slijpen. Laat uw naam en e-mail achter voor precieze instructies plus tips en wetenswaardigheden over biologisch vlees, lekker eten en aanbiedingen.

Jersey rundvlees

Eén keer in de maand krijgen we een Jersey in de winkel. Uitzonderlijk lekker vlees: stevig van structuur en met een uitgesproken smaak. Een echte delicatesse, waar ook nog een mooi verhaal aan vast zit.

LEES WAT DE JERSEY BIJZONDER MAAKT

Bonte Bentheimer

Op boerderij Sengersbroek scharrelt een bijzonder varken: de Bonte Bentheimer. Het oude ras was bijna uitgestorven, maar gelukkig zijn een paar boeren weer mee gaan fokken. Vlees van Bonte Bentheimer is in Nederland niet algemeen verkrijgbaar. Wij krijgen elke oneven week een prachtexemplaar in huis.
MEER OVER DE BONTE BENTHEIMER

Broodjes bestellen

U kunt de hele dag door bij ons terecht voor vers belegde broodjes. Er is een ruime keuze aan vleeswaren. De broodjes zijn biologisch en worden speciaal voor ons gebakken door warme bakkerij Dekker & Winkler. Kom kiezen in de winkel of bestel telefonisch.

NIEUW: DE IHEARTBURGER

De burger waar je blij van wordt

Het lekkerste broodje hamburger vindt u voortaan in Hilversum. Onze iheartburgers zijn 100% biologisch,
met mals vlees van rund, lam of kip. Voor vegetariërs is er een heerlijke satéburger. Lekker met mayonaise
of ketchup, procureursspek of een plakje kaas. We bereiden ze ter plekke voor u. Kom proeven!

Thuis zelf worst maken

Wist u dat u bij ons een worststopmachine kunt lenen? Daarmee maakt u thuis heel makkelijk zelf worst. Bij de machine zit een receptenmap, maar volg gerust uw eigen inspiratie. Kruidig Italiaans, pittig oosters, Spaans of met een Franse slag, dik of dun, van lams-, rund- of varkensvlees… alles is mogelijk! Uiteraard hebben we alle benodigdheden op voorraad.