Genieten aan de kersttafel

Genieten in alle opzichten. Al uw kerstvoorbereidingen klaar. Uw gerechten voor het diner onder controle en weten dat ze straks fantastisch zullen smaken. Goed gezelschap; uw familie en vrienden om uw heen. Aandacht voor mooie gesprekken en elkaar.

En waar gaan deze gesprekken over? Wanneer we over eten praten hebben we het al snel over het milieu. Ook wij als slager zijn er mee bezig. Het is waar: minder vlees eten maakt uit en goed vlees eten helpt daarbij. Ja echt!

December is voor ons de maand waarin we onze klanten/jullie extra ontmoeten. Wij kijken er naar uit. Het meedenken met uw plannen voor het kerstdiner leidt vaak tot leuke gesprekken waardoor we elkaar beter leren kennen. Het geeft ons veel plezier.

Voor nu wensen we u alvast liefdevolle feestdagen.

Download onze folder vol tips en inspiratie voor kerst.

ONLINE BESTELLEN

Wilt u zeker zijn dat u met Kerst het vlees van uw keuze heeft? Bestel gourmetschotels via de webshop. Nietalledaagse producten zoals gepekelde beenham, rollades of haasbiefstuk graag voor 22 december bestellen. Kalkoen graag voor 18 december bestellen. U kunt ook uw vleeswaren vooraf doorgeven. We verpakken ze dan in een zuurstofarme verpakking (m.u.v. rosbief en ribeye). Door deze verpakking zijn de vleeswaren 5 dagen langer houdbaar zolang de verpakking gesloten blijft.

Vul hiernaast het formulier in met het vlees wat u graag met Kerst wilt hebben. Graag met de hoeveelheid erbij (of aantal personen). Dan zorgen wij dat alles klaarligt op de door u aangegeven dag. Dat scheelt wat kerststress.

Plaats hier uw bestelling *

Uw naam *

Straat en huisnummer *

Postcode en plaats *

Telefoon *

E-mail *

Afhaaldatum *

Velden met een * zijn verplicht.

KERSTBERICHTEN

15 lekkerste hapjes met vleeswaren

15 lekkerste hapjes met vleeswaren

Vleeswaren zijn perfect om snel en makkelijk voorgerechten, buffetgerechten en borrelhapjes mee te maken. We hebben even met elkaar gebrainstormd en we kwamen zo al tot 15 ideeën.   1. Wildpaté met craberrycompôte Geef als voorgerecht een gulle plak wildpaté....

Toscaanse lamsbout – recept

Toscaanse lamsbout – recept

Bij onze klanten is hij al decennia lang een hit: onze Toscaanse lamsbout. Een echte Biologische Slagerij-klassieker. Dit prachtstuk vlees zet u heel makkelijk op tafel. Perfect voor een feestelijk diner dus.

Biologische lamsbout van naam
Onze Tos… Naar artikel »

Kalkoen recept

Kalkoen recept

Vandaag geef ik u een kalkoen recept van Tsjip. We krijgen veel  vragen over de bereiding van kerstkalkoen. Tsjip wilde daar graag een gastblog over schrijven.

 

Hoe bereid je een (kerst)kalkoen

Gefeliciteerd met de aankoop van een fantastis… Naar artikel »

Coq au vin recept

Coq au vin recept

Onze collega Liesbeth gaf me dit heerlijke coq au vin recept. Liesbeth was vroeger kookdocente en ze heeft dan ook een schat aan culinaire kennis. Daar doen we in de winkel maar al te graag een beroep op. Dit klassieke Franse kipgerecht met rode wijn is al … Naar artikel »

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer, daarover vertel ik in dit blog wat meer. Marion vroeg me een blog te schrijven over het bereiden van groot vlees, en dan met name de bereidingstijd. Als ervaren slager kan ik natuurlijk best hele goede schattingen ge… Naar artikel »

(H)eerlijke kerst

(H)eerlijke kerst

December is een maand van overvloed. Cadeautjes onder de kerstboom, uitgebreide feestmaaltijden, samen vieren met dierbaren… een heerlijke periode. We zijn er trots op dat onze klanten juist ook in deze tijd van overvloed kiezen voor biolog… Naar artikel »

Met het mes op tafel

Vader is gek op rood vlees, moeder eet alleen kip, schoonzus is vegetariër. En wat willen de kinderen? Blijf ontspannen: kies voor gourmet of fondue. Zo geniet iedereen van z’n favoriete feestmaal. We stellen verrassend veelzijdige vleesschotels samen, met oog voor de wensen en eetgewoontes van het gezelschap. Speciaal voor kerst: minihamburgertjes van Jerseyrundvlees.

Speciale openingstijden

Zaterdag 21 december 8.00-17.00 uur
Zondag 22 december gesloten
Maandag 23 december 8.00-21.00 uur
Dinsdag 24 december 7.00-14.00 uur
Dinsdag 31 december 8.00-16.00 uur
Woensdag 1 januari gesloten

Aftellen naar kerst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)