LIEFDEVOL KERSTDINER

Voor mij is Kerst samen zijn met dierbaren. Daarom wens ik iedereen een ontspannen en heerlijk kerstdiner met aandacht voor elkaar. Daar draag ik graag aan bij. Mijn tip voor u, maak ruimte in uw hoofd, plannen en verwachtingen. Het eindresultaat; een ontspannen samen zijn. En geloof me, dan smaakt alles ook op zijn best. We adviseren u graag over producten met stressvrije bereidingswijzen; u vindt ze ook in deze folder.

Een oefendiner vind ik een slimme manier om een complexe kerstmaaltijd goed voor te bereiden. Dat is bovendien een keer extra genieten. U gaat met een gerust hart uw kerstvoorbereidingen in.

December is voor ons de leukste en uitdagendste maand. Ons team staat te popelen om u van dienst te zijn. Komt u er niet helemaal uit of wilt u iets buitengewoons? We denken graag met u mee. Voor nu wensen we u alvast liefdevolle feestdagen.

Download onze folder vol tips en inspiratie voor kerst.

ONLINE BESTELLEN

Wilt u zeker zijn dat u met Kerst het vlees van uw keuze heeft? Bestel gourmetschotels via de webshop. Niet-alledaagse producten zoals gepekelde beenham, rollades of haasbiefstuk uiterlijk 21 december bestellen. U kunt ook uw vleeswaren vooraf bestellen. We verpakken ze dan in een zuurstofarme verpakking (m.u.v. rosbief en ribeye). Door deze verpakking zijn de vleeswaren 5 dagen langer houdbaar zolang de verpakking gesloten blijft.

Vul hiernaast het formulier in met het vlees wat u graag met Kerst wilt hebben. Graag met de hoeveelheid erbij (of aantal personen). Dan zorgen wij dat alles klaarligt op de door u aangegeven dag. Dat scheelt wat kerststress.

Plaats hier uw bestelling *

Uw naam *

Straat en huisnummer *

Postcode en plaats *

Telefoon *

E-mail *

Afhaaldatum *

Velden met een * zijn verplicht.

KERSTBERICHTEN

15 lekkerste hapjes met vleeswaren

Vleeswaren zijn perfect om snel en makkelijk voorgerechten, buffetgerechten en borrelhapjes mee te maken. We hebben even met elkaar gebrainstormd en we kwamen zo al tot 15 ideeën.   1. Wildpaté met craberrycompôte Geef als voorgerecht een gulle plak wildpaté....

Alcoholvrij genieten

Weingut Engelhard ligt ideaal in het Duitse Taubertal, Daar profiteert een selectie van biologische druivenrassen van de warme, droge zomers. De goede rijping van de druiven en de kleinschalige aanpak leveren fraaie wijnen op. Zoals die van Duitsl… Naar artikel »

Toscaanse lamsbout – recept

Bij onze klanten is hij al decennia lang een hit: onze Toscaanse lamsbout. Een echte Biologische Slagerij-klassieker. Dit prachtstuk vlees zet u heel makkelijk op tafel. Perfect voor een feestelijk diner dus.

Biologische lamsbout van naam
Onze Tos… Naar artikel »

Kalkoen recept

Vandaag geef ik u een kalkoen recept van Tsjip. We krijgen veel  vragen over de bereiding van kerstkalkoen. Tsjip wilde daar graag een gastblog over schrijven.

 

Hoe bereid je een (kerst)kalkoen

Gefeliciteerd met de aankoop van een fantast… Naar artikel »

Coq au vin recept

Onze collega Liesbeth gaf me dit heerlijke coq au vin recept. Liesbeth was vroeger kookdocente en ze heeft dan ook een schat aan culinaire kennis. Daar doen we in de winkel maar al te graag een beroep op. Dit klassieke Franse kipgerecht met rode wijn is al … Naar artikel »

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer, daarover vertel ik in dit blog wat meer. Marion vroeg me een blog te schrijven over het bereiden van groot vlees, en dan met name de bereidingstijd. Als ervaren slager kan ik natuurlijk best hele goede schatting… Naar artikel »

(H)eerlijke kerst

December is een maand van overvloed. Cadeautjes onder de kerstboom, uitgebreide feestmaaltijden, samen vieren met dierbaren… een heerlijke periode. We zijn er trots op dat onze klanten juist ook in deze tijd van overvloed kiezen voor biolog… Naar artikel »

Met het mes op tafel

Vader is gek op rood vlees, moeder eet alleen kip, schoonzus is vegetariër. En wat willen de kinderen? Blijf ontspannen: kies voor gourmet of fondue. Zo geniet iedereen van z’n favoriete feestmaal. We stellen verrassend veelzijdige vleesschotels samen, met oog voor de wensen en eetgewoontes van het gezelschap. Speciaal voor kerst: minihamburgertjes van Jerseyrundvlees.

Speciale openingstijden

Vrijdag 22 december 8.30-21.00 uur
Zaterdag 23 december 8.00-21.00 uur
Zondag 24 december 8.00-14.00 uur
Zondag 31 december gesloten

Aftellen naar kerst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)