Eten mag weer Eten zijn

Wat een mooi bericht in de vakbladen. “Er wordt een groeiend respect voor goede producten gesignaleerd in Nederland.” Voor ons in de winkel gelukkig heel gewoon maar belangrijk om hier toch even bij stil te staan. Hiervoor spannen onze boeren en wij ons dagelijks in. Door te werken met echt gecontroleerde biologische producten maken we samen biologische landbouw mogelijk. Samen zorgen we voor vruchtbare gronden voor de generaties na ons. Ieder stapje draagt daaraan bij. Zo ook uw stap om
heerlijk biologisch te koken voor uw kerstmaal.

December is voor ons de maand waarin we u als klant extra ontmoeten. Het meedenken met uw bestelling leidt vaak tot leuke gesprekken waardoor we elkaar beter leren kennen. Het geeft ons veel plezier. Voor nu wensen we u alvast liefdevolle feestdagen.

Download onze folder vol tips en inspiratie voor kerst.

ONLINE BESTELLEN

Wilt u zeker zijn dat u met Kerst het vlees van uw keuze heeft? Bestel gourmetschotels via de webshop. Nietalledaagse producten zoals gepekelde beenham, rollades of haasbiefstuk graag voor 23 december bestellen. Kalkoen graag voor 19 december bestellen. U kunt ook uw vleeswaren vooraf doorgeven. We verpakken ze dan in een zuurstofarme verpakking (m.u.v. rosbief en ribeye). Door deze verpakking zijn de vleeswaren 5 dagen langer houdbaar zolang de verpakking gesloten blijft.

Vul hiernaast het formulier in met het vlees wat u graag met Kerst wilt hebben. Graag met de hoeveelheid erbij (of aantal personen). Dan zorgen wij dat alles klaarligt op de door u aangegeven dag. Dat scheelt wat kerststress.

Plaats hier uw bestelling *

Uw naam *

Straat en huisnummer *

Postcode en plaats *

Telefoon *

E-mail *

Afhaaldatum *

Velden met een * zijn verplicht.

KERSTBERICHTEN

15 lekkerste hapjes met vleeswaren

Vleeswaren zijn perfect om snel en makkelijk voorgerechten, buffetgerechten en borrelhapjes mee te maken. We hebben even met elkaar gebrainstormd en we kwamen zo al tot 15 ideeën.   1. Wildpaté met craberrycompôte Geef als voorgerecht een gulle plak wildpaté....

Alcoholvrij genieten

Weingut Engelhard ligt ideaal in het Duitse Taubertal, Daar profiteert een selectie van biologische druivenrassen van de warme, droge zomers. De goede rijping van de druiven en de kleinschalige aanpak leveren fraaie wijnen op. Zoals die van Duitsl… Naar artikel »

Toscaanse lamsbout – recept

Bij onze klanten is hij al decennia lang een hit: onze Toscaanse lamsbout. Een echte Biologische Slagerij-klassieker. Dit prachtstuk vlees zet u heel makkelijk op tafel. Perfect voor een feestelijk diner dus.

Biologische lamsbout van naam
Onze Tos… Naar artikel »

Kalkoen recept

Vandaag geef ik u een kalkoen recept van Tsjip. We krijgen veel  vragen over de bereiding van kerstkalkoen. Tsjip wilde daar graag een gastblog over schrijven.

 

Hoe bereid je een (kerst)kalkoen

Gefeliciteerd met de aankoop van een fantastis… Naar artikel »

Coq au vin recept

Onze collega Liesbeth gaf me dit heerlijke coq au vin recept. Liesbeth was vroeger kookdocente en ze heeft dan ook een schat aan culinaire kennis. Daar doen we in de winkel maar al te graag een beroep op. Dit klassieke Franse kipgerecht met rode wijn is al … Naar artikel »

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer, daarover vertel ik in dit blog wat meer. Marion vroeg me een blog te schrijven over het bereiden van groot vlees, en dan met name de bereidingstijd. Als ervaren slager kan ik natuurlijk best hele goede schattingen ge… Naar artikel »

(H)eerlijke kerst

December is een maand van overvloed. Cadeautjes onder de kerstboom, uitgebreide feestmaaltijden, samen vieren met dierbaren… een heerlijke periode. We zijn er trots op dat onze klanten juist ook in deze tijd van overvloed kiezen voor biolog… Naar artikel »

Met het mes op tafel

Vader is gek op rood vlees, moeder eet alleen kip, schoonzus is vegetariër. En wat willen de kinderen? Blijf ontspannen: kies voor gourmet of fondue. Zo geniet iedereen van z’n favoriete feestmaal. We stellen verrassend veelzijdige vleesschotels samen, met oog voor de wensen en eetgewoontes van het gezelschap. Speciaal voor kerst: minihamburgertjes van Jerseyrundvlees.

Speciale openingstijden

Zaterdag 22 december 8.00-18.00 uur
Zondag 23 december 10.00-16.00 uur
Maandag 25 december 7.00-14.00 uur
Maandag 31 december 8.00-16.00 uur
Maandag 1 januari gesloten

Aftellen naar kerst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)