Salsiccia al finocchio (Italiaanse venkelworst)

Salsiccia al finocchio (Italiaanse venkelworst)

Authentiek Siciliaanse venkelworst is licht anijsachtig zoet van smaak dankzij het venkelzaad. Lekker om zo te eten of in tomatensaus met pasta.

Ingrediënten

1 kg grof varkensgehakt
3 el venkelzaad
4 tenen knoflook
1,5 tl paprikapoeder
14 g zout
2 el chilivlokken
1 tl versgemalen zwarte peper
30 ml witte wijn
varkenssnaar

Bereiden

  • Rooster het venkelzaad goudbruin in een droge koekenpan. Wrijf fijn in een vijzel.
  • Pers de knoflook.
  • Meng alle ingrediënten en stop af in varkenssnaar.

Kijk hier hoe u zelf worstjes kunt maken.



Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.