Biologische Slagerij Hilversum is nu ONS 

Welkom bij ONS De Biologische Slagerij die na 33 jaar Bussumerstraat in Hilversum verhuist is naar het marktterrein en groeit tot een speciaalzaak waar je prachtig Biologisch vlees vind en veel meer…..

Mijn naam is Marion en ik werk al vanaf 1989 met hart en ziel aan deze winkel. Vele mensen hebben voor langere of kortere tijd meegewerkt met mij als hun mentor, kameraad, werkgever en soms was ik leerling. Zo bouw je aan je bedrijf ondersteund door de mensen om je heen. Zonder enthousiaste klanten kun je als winkel niet. Sommige klanten ken ik al vanaf 1989, dat vertrouwen voelt voor mij eervol. Daar ben ik dankbaar voor.

Mijn droom: biologisch bereikbaar maken voor iedereen. Daarom de verhuizing en de nieuwe winkel, de uitbreiding aan producten zodat we alle generaties bereiken en altijd zoekend naar onze eigenheid. Tuurlijk hebben we nog steeds ons mooie vlees, de allerleukste medewerkers en de lekkerste broodjes maar er is meer….

Ons familie

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 8:30 – 18:00 uur
Zaterdag: 8:00 – 16:30 uur

Tips

KLEINE HOEVEELHEDEN MOGEN OOK

Wie bewust met voeding omgaat, kiest misschien voor minder vlees. Dat is een keuze waar we u graag bij helpen. Bestel dus gerust kleinere porties.

Tips

BESPAAR TIJD: BESTEL VOORAF

Geef uw bestelling door en we maken alles klaar zoals u dat wilt: portioneren, snijden, invriezen, bestickeren… U hoeft het enkel nog op te halen.