Nieuwe Kerst, Nieuwe winkel

Kerst met ONS, welkom bij ONS, proef ONS, ontdek ONS, Onze Nieuwe Smaak. Je kan je voorstellen dat we erg moesten lachen toen we onze nieuwe naam verzonnen. En ja, ONS is ook 100 gram.

Maar nu wordt het wel serieus. We hebben zoveel heerlijkheden in huis voor Kerst en zoveel mogelijkheden door onze uitbereiding in brood, kaas en maaltijden, dat jullie voor het heerlijk dilemma staan hieruit te kiezen. Ondertussen zijn wij achter de schermen knoerdhard bezig alles voor te bereiden voor jullie heerlijke Kerst. 

Hoe kom je aan lekkers van ONS met Kerst?

1. van tevoren bestellen via:
-webshop (niet volledige assortiment)
-telefonisch
-en nog liever, loop even binnen bij ONS

2. Dan nemen we jouw bestelling op en zorgen we dat deze op het door jou gewenste tijdstip klaarligt, dat tijdstip is heel belangrijk om de drukte in de winkel te spreiden. We vragen je dan ook om binnen je tijdblok (van een half uur) je kerstbestelling te komen halen

3. Je ontvangt een orderbevestiging via de mail. Neem je deze mee?

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Voor nu wensen we je alvast liefdevolle feestdagen.

Marion, John & Team

Met het mes op tafel

Vader is gek op rood vlees, moeder eet alleen kip, schoonzus is vegetariër. En wat willen de kinderen? Blijf ontspannen: kies voor gourmet of fondue. Zo geniet iedereen van z’n favoriete feestmaal. We stellen verrassend veelzijdige vleesschotels samen, met oog voor de wensen en eetgewoontes van het gezelschap.

Speciale openingstijden

Vrijdag 24 december 7.00-16.00 uur
Zaterdag 25 december gesloten
Zondag 26 december gesloten
Vrijdag 31 december 7.00-16.00 uur 
Zaterdag 1 januari gesloten
Zondag 2 januari gesloten

Aftellen naar kerst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)