Genieten aan de kersttafel(s)

Wie maakt zich er dit jaar geen zorgen om? Wij wel, ondertussen bedenkend dat er meer oplossingen bestaan dan problemen.

Wat kan wel? Wat denk je ervan om heel december tot kerstmaand te maken? Ontmoetingen in klein gezelschap binnen wat op dat moment mogelijk is. Op die manier al je geliefden spreken. We zijn benieuwd wat al die gesprekken op deze kleine genietavondjes 1 op 1 of 2 op 2 gaan brengen. Iets heel anders dan een kerst diner aan een grote tafel met een gast-vrouw/heer die zich bekommert om het diner.

Heb je zin er iets bijzonders van te maken? Met een klein gezelschap kun je gemakkelijk experimenteren in de keuken, of wil je juist al je aandacht voor je bezoek? Bij ons kun je terecht. We hebben immers meer oplossingen dan problemen😊

Tip: Zo’n kerstdinertje kan op iedere dag van de week als jij maar tijd hebt. En je inkopen kunnen via onze webshop of gewoon in de winkel waar het door de week van 8:30 uur tot 10:30 uur altijd rustig is. Zo maken we er samen een mooie kerst van!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Voor nu wensen we je alvast liefdevolle feestdagen.

Marion, John & Team

Bekijk hier onze kerstfolder:
15 lekkerste hapjes met vleeswaren

15 lekkerste hapjes met vleeswaren

Vleeswaren zijn perfect om snel en makkelijk voorgerechten, buffetgerechten en borrelhapjes mee te maken. We hebben even met elkaar gebrainstormd en we kwamen zo al tot 15 ideeën.   1. Wildpaté met craberrycompôte Geef als voorgerecht een gulle plak wildpaté....

Toscaanse lamsbout – recept

Toscaanse lamsbout – recept

Bij onze klanten is hij al decennia lang een hit: onze Toscaanse lamsbout. Een echte Biologische Slagerij-klassieker. Dit prachtstuk vlees zet u heel makkelijk op tafel. Perfect voor een feestelijk diner dus.

Biologische lamsbout van naam
Onze Tos… Naar artikel »

Kalkoen recept

Kalkoen recept

Vandaag geef ik u een kalkoen recept van Tsjip. We krijgen veel  vragen over de bereiding van kerstkalkoen. Tsjip wilde daar graag een gastblog over schrijven.

 

Hoe bereid je een (kerst)kalkoen

Gefeliciteerd met de aankoop van een fantastis… Naar artikel »

Coq au vin recept

Coq au vin recept

Onze collega Liesbeth gaf me dit heerlijke coq au vin recept. Liesbeth was vroeger kookdocente en ze heeft dan ook een schat aan culinaire kennis. Daar doen we in de winkel maar al te graag een beroep op. Dit klassieke Franse kipgerecht met rode wijn is al … Naar artikel »

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer

Koken met een kernthermometer, daarover vertel ik in dit blog wat meer. Marion vroeg me een blog te schrijven over het bereiden van groot vlees, en dan met name de bereidingstijd. Als ervaren slager kan ik natuurlijk best hele goede schattingen ge… Naar artikel »

(H)eerlijke kerst

(H)eerlijke kerst

December is een maand van overvloed. Cadeautjes onder de kerstboom, uitgebreide feestmaaltijden, samen vieren met dierbaren… een heerlijke periode. We zijn er trots op dat onze klanten juist ook in deze tijd van overvloed kiezen voor biolog… Naar artikel »

Met het mes op tafel

Vader is gek op rood vlees, moeder eet alleen kip, schoonzus is vegetariër. En wat willen de kinderen? Blijf ontspannen: kies voor gourmet of fondue. Zo geniet iedereen van z’n favoriete feestmaal. We stellen verrassend veelzijdige vleesschotels samen, met oog voor de wensen en eetgewoontes van het gezelschap.

Speciale openingstijden

Woensdag 23 december 8.00-20.00 uur
Donderdag 24 december 7.00-16.00 uur
Vrijdag 25 december gesloten
Zaterdag 26 december gesloten
Donderdag 31 december 8.00-16.00 uur 
Vrijdag 1 januari gesloten

Aftellen naar kerst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)