Uw keuze voor biologisch vlees komt ook nog op een andere manier bij u terug. Bij de Biologische Slagerij spaart u namelijk voor mooie cadeaus of korting. Voor iedere € 2,50 van uw aankoop ontvangt u een zegel. Al vanaf één volle spaarkaart kunt u kiezen uit een handig cadeau – of spaar wat langer door voor keukengereedschap van professionele kwaliteit. Grappig om te weten: we horen regelmatig van klanten dat onze zegels de enige zijn die ze sparen. Kijk hieronder voor de cadeaus.

1,5 kaart
Een blijvend vlijmscherp groentemesje van Victorinox.

Vanaf 4 kaarten
Bij vier of meer kaarten schrijven we graag een cadeaubon voor Dille & Kamille Hilversum voor u uit. Elke kaart is goed voor € 3,00. Let op: u kunt de cadeaubonnen alleen inwisselen in Hilversum.
6 kaarten
1 liter extra vergine olijfolie van Bio Italia eerste persing. Eersteklas olijfolie van handgeplukte (‘brucatura’) olijven. Voor de persing zijn enkel granieten molenstenen gebruikt. De olijven zijn koud geperst, zodat de voedingswaarde en heerlijke smaak ten volle behouden blijven.
6 kaarten
Boerenpaar Irene en Jan Dirk (van Remeker kaas en Jerseyvlees) nam een radicaal besluit: nooit meer antibiotica of vaccinaties. Met durf, doorzettingsvermogen en oude kennis over kruiden kregen ze hun koeien op natuurlijke wijze gezond en herstelde het ecologisch evenwicht van hun grond. De dvd ‘Dansen met Gehoornde dames’ vertelt hun verhaal. Bekijk de trailer.
7 kaarten
Dit oerdegelijk slagersmes uit de Victorinox Fibrox-serie heeft een lemmetlengte van 14 centimeter. Het mes is gemaakt uit één stuk roestvrij staal en heeft een Fibrox handvat voor extra goede grip en hygiëne.
9 kaarten
De digitale kernthermometer van CDM meet de kerntemperatuur van vlees, maar is ook te gebruiken voor andere gerechten. Een kernthermometer is onmisbaar bij het perfect bereiden van groot vlees (lees waarom). Een piepsignaal waarschuwt wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is. Dankzij de 90 centimeter lange sonde is de thermometer in vrijwel elke oven te gebruiken. Met de magnetische houder klikt u de thermometer eenvoudig op de ovendeur. Bereik: 0-200 ºC. Zowel Celsius als Fahrenheit.
9 kaarten
Anti-aanbakpan van Bourgeat professionele kwaliteit, doorsnee 24 cm De robuuste anti-aanbakkoekenpan van Bourgeat is ideaal voor elke kok. De vierlaags coating is zeer duurzaam en geeft veel gemak bij het bakken. Voor elk fornuis behalve inductie. Met verstevigde bodem en prettige handgreep.
10 kaarten
Anti-aanbakpan van Bourgeat professionele kwaliteit, doorsnee 28 cm De robuuste anti-aanbakkoekenpan van Bourgeat is ideaal voor elke kok. De vierlaags coating is zeer duurzaam en geeft veel gemak bij het bakken. Voor elk fornuis behalve inductie. Met verstevigde bodem en prettige handgreep.

10 kaarten
Handige steakmesjes in een houten blok. Het blok staat mooi op je aanrecht en zo ga je ze dagelijks gebruiken. Meestal zie je van dit merk messen met houten handvat, deze zijn van roestvrijstaaal waardoor ze in de vaatwasser kunnen.

12 kaarten
Een koksmes met een lemmet van messenstaal en een lengte van 15 centimeter. Het kunststof heft is met drie klinknagels aan de doorlopende angel bevestigd. U gebruikt het koksmes voor al uw snijwerk, van vlees tot groenten. De brede krop beschermt uw vingers.
13 kaarten
Een vleesmes met een lemmet van messenstaal en een lengte van 20,3 centimeter. Het kunststof heft is met drie klinknagels aan de doorlopende angel bevestigd. U gebruikt het vleesmes voor het snijden van zowel rauw als bereid vlees. De brede krop beschermt uw vingers.
13 kaarten
Anti-aanbakpan van Bourgeat professionele kwaliteit, doorsnee 32 cm De robuuste anti-aanbakkoekenpan van Bourgeat is ideaal voor elke kok. De vierlaags coating is zeer duurzaam en geeft veel gemak bij het bakken. Voor elk fornuis behalve inductie. Met verstevigde bodem en prettige handgreep.

14 kaarten
Tri-ply pan van 24 cm doorsnede. Dit formaat is handig voor 2 à 3 stukken vlees, een eitje of pannenkoeken. Tri-ply is roestvrij staal, wat uit drie lagen bestaat: 1 laag aluminium, ingeklemd tussen een laag chroom staal 18-0 (magnetisch, geschikt voor inductie) en een laag chroom nikkel staal 18-10 (makkelijk schoon te houden). De extreem geleidende eigenschappen van het aluminium zorgen voor een zeer gelijkmatige verwarming van de hele pan; niet alleen de bodem, maar ook de zijkanten worden verwarmd. Met een Tri-ply pan kook je gezonder én bespaar je energie.

17 kaarten
Tri-ply pan van 28 cm doorsnede. In dit formaat pan kunt u voor 4 à 6 personen braden. Tri-ply is roestvrij staal, wat uit drie lagen bestaat: 1 laag aluminium, ingeklemd tussen een laag chroom staal 18-0 (magnetisch, geschikt voor inductie) en een laag chroom nikkel staal 18-10 (makkelijk schoon te houden). De extreem geleidende eigenschappen van het aluminium zorgen voor een zeer gelijkmatige verwarming van de hele pan; niet alleen de bodem, maar ook de zijkanten worden verwarmd. Met een Tri-ply pan kook je gezonder én bespaar je energie.

23 kaarten
Grote tri-ply wokpan met een doorsnede van 34 cm. Met extra handvat, wat het optillen veel makkelijker maakt. Hoogwaardige kwaliteit RVS wok. Geschikt voor alle warmtebronnen. Tri-ply is roestvrij staal, wat uit drie lagen bestaat: 1 laag aluminium, ingeklemd tussen een laag chroom staal 18-0 (magnetisch, geschikt voor inductie) en een laag chroom nikkel staal 18-10 (makkelijk schoon te houden). De extreem geleidende eigenschappen van het aluminium zorgen voor een zeer gelijkmatige verwarming van de hele pan; niet alleen de bodem, maar ook de zijkanten worden verwarmd. Met een Tri-ply pan kook je gezonder én bespaar je energie.

Sparen voor korting
Uw spaarkaart kunt u ook inleveren voor korting op uw aankopen: een volle kaart is € 2,50 waard. Uitsluitend inwisselbaar voor korting op producten, niet inwisselbaar voor geld.

11 kaarten, laatste exemplaren
Een vleesmes met een lemmet van messenstaal en een lengte van 20,3 centimeter. Het kunststof heft is met drie klinknagels aan de doorlopende angel bevestigd. U gebruikt het vleesmes voor het snijden van zowel rauw als bereid vlees. De brede krop beschermt uw vingers.

11 kaarten, laatste exemplaren
Een koksmes met een lemmet van messenstaal en een lengte van 15 centimeter. Het kunststof heft is met drie klinknagels aan de doorlopende angel bevestigd. U gebruikt het koksmes voor al uw snijwerk, van vlees tot groenten. De brede krop beschermt uw vingers.

NB: wijzigingen voorbehouden en zo lang de voorraad strekt.