Salsicce di agnello piccanti (pittige lamsworstjes)

Salsicce di agnello piccanti (pittige lamsworstjes)

Italiaanse lamsworstjes, lekker pittig door de chilipeper. Bak ze kort op de barbecue of in de koekenpan, ze mogen iets rosé blijven.

Ingrediënten

1 kg lamsgehakt
2 el krenten
2 tl gemalen venkelzaad
2 tl gemalen koriander
halve tl kaneel
14 g zout
2 tl gedroogde chilivlokken
1 el fijngehakte verse rozemarijn
1 el fijngehakte peterselie
2 teentjes knoflook, geperst
sap van 1 sinaasappel

Bereiden

  • Meng alle ingrediënten.
  • Afstoppen in varkenssnaar, maak er korte worstjes van.


1 Reactie

  1. Thomas

    Heb deze worsten gemaakt en smaken heerlijk! Heb wel de krenten eruit gelaten, niet zo mijn ding. Al met al super recept!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.