Zoals je misschien al hebt gehoord, We gaan maandag 23 augustus verhuizen! 

Zaterdag 21 augustus zijn we voor het laatst open op de bussumerstraat. Zo mis je ONS geen enkele dag!

Verhuizen wil je niet zomaar van de ene op de andere dag. Al stilletjes aan merken we dat we uit ons jasje groeien, we kunnen niet alles meer laten zien vanuit onze toonbank en tegelijkertijd merken we dat onze omgeving verandert. De plek waar we al 32 jaar zitten is steeds minder onze plek geworden.

Wij zijn zelf verandert. Eerst hardcore biologische slager en nu kijken we over grenzen heen en willen ze verlagen; als het maar duurzaam is. Zonder vlees, met vlees en altijd met zorg vervaardigd. Een plek creëren waar je lekker en gezond eten haalt voor ieder moment van de dag. Een winkel waar je graag naar binnen gaat omdat je weet dat je daar goed en bijzonder spul vindt. We hebben er over nagedacht, werken met betrokken leveranciers, -medewerkers en -klanten. Ja jullie, door jullie enthousiasme bestaan we. En gaan we nu verhuizen. Samen willen we meer.

Allemaal klaar voor ONS volgende stap naar Onze Nieuwe Slagerij?

Waar kun je ONS vinden?

Het marktterrein leek ons ideaal te passen bij de winkel die wij willen worden. Maar ja daar een plek te bemachtigen…… Het leek eerst een droom, met hulp en doorzetten is het gelukt. Groest 3 wordt onze nieuwe locatie.
Nu nog het laatste stukje. Van een fietsenwinkel een Biologische eetwinkel maken.
Ik kan je vertellen dat de hele familie zich inzet.