EEN WINKEL MET EEN BOODSCHAP

Biologisch vlees verkopen doen we al sinds 1989. Toen we met de Biologische Slagerij begonnen waren we vooral idealist. Er waren nauwelijks andere biologische slagerijen – als echte pioniers stonden we aan de wieg van de ontwikkelingen.

Met een klein groepje bevlogen collega’s én met hulp van onze klanten creëerden we meer bewustzijn over biologisch vlees in Nederland. Bevlogen zijn we nog steeds. Dankzij onze kwart eeuw ervaring bieden we u de allerbeste producten. Met een geweldig team: rechterhand Mary, slagers Margreet en John, leerlingslagers en tal van enthousiaste verkopers.

Mensen met een open, blije blik op de wereld. En met dromen: een wereldreis maken, een studie doen die écht bij je past, earthship-woningen bouwen in Cambodja, meer tijd voor de (klein)kinderen, de mooiste en lekkerste producten maken, goed zijn voor de wereld om ons heen, mensen zien als mensen. Vaak gonst het in de winkel, zowel voor als achter de toonbank.

Openingstijden

Maandag: 11:00 – 18:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8:30 – 18:00 uur

Zaterdag: 8:00 – 16:30 uur

50 Bussumerstraat

Gratis uw vleesmes scherp

Laat uw vleesmes gratis vakkundig door ons slijpen. Laat uw naam en e-mail achter voor precieze instructies plus tips en wetenswaardigheden over biologisch vlees, lekker eten en aanbiedingen.

[contact-form-7 id="4056" title="Page nieuwsbrief"]

Tips

KLEINE HOEVEELHEDEN MOGEN OOK

Wie bewust met voeding omgaat, kiest misschien voor minder vlees. Dat is een keuze waar we u graag bij helpen. Bestel dus gerust kleinere porties.

Tips

BESPAAR TIJD: BESTEL VOORAF

Geef uw bestelling door en we maken alles klaar zoals u dat wilt: portioneren, snijden, invriezen, bestickeren… U hoeft het enkel nog op te halen.